Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

Γαύρος ριγανάτος στο φούρνο

Ένα φαγητό εύκολο , γρήγορο και πολύ νόστιμο!

Υλικά:
 1 κιλό γαύρο καθαρισμένο και πλυμένο
200 γρ. ελαιόλαδο, 30 γρ. λεμόνι
αλάτι, πιπέρι και ρίγανη
1/2 φλ νερό
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

Ετοιμασία:
Στρώνουμε τον γαύρο στο σκεύος μας.
(εάν έχουμε το κουράγιο φιλετάρουμε , τα ψαράκια μας)
Σε βαθύ πιάτο ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μας και περιχύνουμε με αυτό το μείγμα τα ψάρια μας.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 10 - 12 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου