Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

ΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


Υλικά:
  • ½ βιτάμ σοφτ
  • 1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπούλου
  • 3 κουτ. σούπας κακάο
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
Εκτέλεση:
  • Ανακατεύουμε το βιτάμ με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
  • Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά.
  • Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες.
Σερβίρεται κρύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου