Υλικά:
- ½ βιτάμ σοφτ
- 1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπούλου
- 3 κουτ. σούπας κακάο
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- Ανακατεύουμε το βιτάμ με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
- Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου