Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ






ΥΛΙΚΑ: 
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΚΟΦΤΟ, ΧΤΑΠΟΔΙ, 1ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ, ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΠΕΛΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΜΠΑΧΑΡΙ, ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ, ΚΡΑΣΙ, ΞΥΔΙ.






ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΣΕ ΝΕΡΟ, ΑΛΑΤΙ, ΜΠΑΧΑΡΙ, ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ. ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ. ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΨΙΛΟΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ. ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΣΕ ΝΕΡΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου