ΥΛΙΚΑ:
6 ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΗΡΟ ΚΑΙ 2 ΦΡΕΣΚΑ, 2-3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, 150gr ΡΥΖΙ ΓΛΑΣΣΕ, ½lit. ΦΥΜΕ (ΖΩΜΟΣ ΨΑΡΙΟΥ), 100gr ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ (ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟ), 100gr ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, 150mlgr ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΟΝΚΑΣΕ. ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ 250
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΣΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ, ΤΟ ΡΥΖΙ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ½ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΦΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΦΙΔΕΣ. ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ. ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΦΥΜΕ, ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΛΑΜΠΑΡΕΙ. ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΛΑΤΟ ΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ (ΣΤΟΥΣ 180) ΓΙΑ 20’-30’. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΤΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου