Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

Πιπεράτο Βοδινό Φιλέτο στη Σχάρα



Συνταγή για 4 άτομα


Υλικά:

4 χοντροκομμένα κόντρα φιλέτα (βοδινά)
2 κουταλάκια του γλυκού χοντρό αλάτι
4 κουταλάκια του γλυκού μαύρο πιπέρι, σπασμένα
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο

Εκτελεση: Προθερμάνετε το γκριλ σε μέτρια/υψηλή θερμοκρασία.
Τοποθετήστε το κρέας σε επίπεδη επιφάνεια και αλατοπιπερώστε και στις δύο πλευρές.
Ψήστε τα φιλέτα στην σχάρα ανάλογα με τα προσωπικά σας γούστα (περίπου 8 λεπτά σε κάθε πλευρά για να είναι μισοψημένα- medium/rare).
Κατά την διάρκεια του ψησίματος στην σχάρα αλείψτε μία φορά σε κάθε πλευρά με το λειωμένο βούτυρο.
Κατεβάστε το κρέας από τη σχάρα, σκεπάστε με αλουμινόχαρτο και αφήστε να σταθεί για 6-8 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Σερβίρετε τα φιλέτα με τηγανητές πατάτες και honey-mustard.

 Καλή Όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου