Υλικα
10 ΦΙΛΕΤΑ ΠΕΡΚΑ, 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, 1 ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ, 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ, 2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ, ΚΡΑΣΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΚΡΑΣΙ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΖΟΥΛΙΕΝ. ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΠΡΙΝΟΥΑΖ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ. ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ. ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 30' ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου