- 1 κιλό κατσικάκι κομμένο σε μερίδες
- 1½ κιλό άγρια χόρτα (γαλατσίδες, χριστάγκαθα, ζοχούς, καυκαλήθρες, πικρά και γλυκά χόρτα)
- 5 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1/2 ποτήρι λευκό κρασί
- 1 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 2½ φλ. τσαγιού νερό ζεστό
- 2 αυγά
- 1 κ.γλ. αλάτι και
- 1 κ.γλ. πιπέρι
- 1 κ.σ. άνηθο
- 2 κ.σ. μάραθο
- 5 ίνες από άγριο κρόκο (το φθινόπωρο στα χωράφια της περιοχής του Πλωμαρίου φυτρώνει μόνο του κι έχει έντονο άρωμα)
- 2 λεμόνια
Τετάρτη 27 Απριλίου 2011
Κατσικάκι με άγρια χόρτα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου