Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

ΨΗΤΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ «ΝΟΥΑ»

 


ΥΛΙΚΑ: 
1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΟΥΑ ΜΟΣΧΑΡΙ, 1 ΚΑΡΟΤΟ, 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΗΡΟ, 1 ΚΛΩΝΑΡΙ ΣΕΛΕΡΥ, 1 ΠΙΠΕΡΙΑ, ΚΡΑΣΙ & ΥΓΡΑ. ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ. ΕΠΕΙΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΘΩΡΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΥΡΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 1:30 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 180-200 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΨΗΘΕΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ. ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΕΥΣΗ & ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΛΙΓΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου