Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

ΠΕΡΚΑ Α ΛΑ ΣΠΕΤΣΙΟΤΑ




 ΥΛΙΚΑ: 
ΠΕΡΚΑ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ, 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΞΕΡΑ ΕΜΙΝΣΕ, 3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΦΕΤΕΣ, 1-2 ΜΑΤΣΑΚΙΑ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ. ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΕΛΑΦΡΩΣ, ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΑΣΙ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΛΙΓΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΛΙΓΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΟΥΜΕ (ΣΤΟΥΣ 180) ΓΙΑ 30’ ΠΕΡΙΠΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου