Υλικά
- 1½ κιλό διάφορα χόρτα
- 1 κούπα καλαμποκάλευρο
- ½ κιλό τυρί φέτα
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- Για τη ζύμη
- 3 κούπες καλαμποκάλευρο
- 1 γιαούρτι
- 1-2 αυγά
- 1 κούπα ελαιόλαδο
- αλάτι
- 1 ποτήρι γάλα
- λίγο νερό, αν χρειαστεί
Εκτελεση:
Έχουμε καθαρίσει και πλύνει τα χόρτα. Τα βάζουμε σε λεκάνη, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το τυρί και ανακατεύουμε. Σε άλλη λεκάνη βάζουμε 1 ποτήρι γάλα, νερό και 1-2 αυγά. Κάνουμε ελαφρύ χυλό. Αδειάζουμε σε ταψί το μισό από το χυλό. Απλώνουμε τα χόρτα πάνω στο χυλό και σκεπάζουμε με τον υπόλοιπο. Περιχύνουμε λίγο λάδι. Ψήνουμε για 1 ώρα στους 200 με 220oC. Σερβίρεται ως σαλάτα και συνοδεύει κρέας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου